Aantal personen:
200 gr bloem
1/2 theelepel bakpoeder
een snufje zout
150 gr stroop
2 theelepels kaneelpoeder
1 theelepel kruidnagelpoeder
1 theelepel gemalen nootmuskaat
1/2 theelepel gemalen korianderzaad
Zeef de bloem met het bakpoeder in een kom.
Maak een kuiltje in het midden en doe daar de stroop en de specerijen
in.
Roer alles vanuit het midden goed door elkaar en maak een stevig deeg.
Smeer een bakblik in met boter, druk er knikkers van het deeg op en bak
die in een matig warme oven (160°C) in ± 15 minuten lichtbruin
en gaar.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |